Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

MAΛΑΚΙΑ ΑΠΟ VOLIOTAKI

ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, από το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ είσαι ο πρώτος, ιστορικός ΔΗΜΑΡΧΟΣ, του διευρυμένου ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Καλώς ή κακώς επέλεξες κάποιους συγκεκριμένους συνεργάτες για την έναρξη της πορείας σου, η οποία γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολη, αφενός λόγω των τεραστίων οικονομικών προβλημάτων που κληρονομείς και αφετέρου λόγω των συγκεκριμένων επιλογών σου.

ΕΙΣΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!

Δεν μπορείς να είσαι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ όλων των ΒΟΛΙΩΤΩΝ, ούτε καν όλων των ΠΑΣΟΚ-ων. Με αυτούς μάλιστα τους συνεργάτες δεν θα καταφέρεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Θα διαιωνίσεις μια παγιωμένη κατάσταση, γιατί πάρα πολύ απλά έχεις στο πλάι σου τους ανθρώπους του συστήματος, που κανονικά θα έπρεπε να αποτινάξεις.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ, ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΔΕΞΙΑ!!

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!! 

ΕΜΕΙΣ, ΤΟ BLOG ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΛΙΩΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΗΔΗ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ!!

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΟ BLOG VOLIOTAKI ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!

ΑΠΟ VOLIOTAKI


ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ???ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ????ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ???ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ????ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ????ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ...............ΚΟΤΕΣ Ε ΚΟΤΕΣ....
ΑΝΤΙ-VOLIOTAKI GROUP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου